Thundercloud Lite

Thundercloud Lite

Intelligent droneinspeksjon
raskere, enklere, tryggere

Uvær og strømutfall

Uvær er den største trusselen mot det norske kraftsystemet ifølge NVE. I 2016 var alternativkostnaden ved strømutfall i Norge over 700 millioner kroner. Av dette utgjorde langvarige, ikke varslede avbrudd 500 millioner kroner.

Mer enn 6000 av avbruddene varte i over 24 timer. Manglende overvåking i realtid fører til at avbruddene blir lengre i varighet og større i kostnader.

uvær og strømutfall.jpg

Beredskap

Thundercloud Lite er en komplett dronepakke bestående av drone, kontroller og ryggsekk som gjør deg klar til beredskap. eSmart Systems leverer alt du trenger i én helhetlig løsning: en ferdigkonfigurert drone med intelligent kommunikasjon til vår analyseplattform for bilder. Thundercloud Lite er verktøyet som bidrar med bedre, raskere og tryggere feilsøk ved utfall.

Inspeksjon – operasjonell drift

Thundercloud Lite kan også brukes i regelmessig linje- og toppkontroll. Inspeksjonen dokumenteres automatisk av programvaren. Thundercloud Lite fjerner behovet for tidskrevende og manuell opplastning av data, og programvaren hjelper inspektøren med å gjenkjenne komponenter og feil automatisk.

banner_2.jpg

Reduserte kostnader – økt sikkerhet

Konkrete, målbare besparelser ligger på 60 prosent når det gjelder KILE-kostnader og på 40 prosent når det gjelder driftskostnader til håndtering av akutt utfall. De konkrete, ikke-målbare besparelsene reduserer sannsynlighet for skade på mennesker og materiell, i tillegg gir Thundercloud Lite raskere responstid. Ved kriser og avbrudd kan feil utbedres raskere.

Samhandling mellom feltmannskap og driftssentral

Bilder innhentet fra Thundercloud Lite blir automatisk tilgjengelig i den tilhørende programvaren. Alle data geotagges, analyseres og knyttes mot de mastene de tilhører. Driftssentral og feltmannskap kan i løpet av sekunder få tilgang til de samme ferdiganalyserte dataene som feltmannskapet.

banner_3_.jpg

Kontinuerlige oppdateringer

Thundercloud Lite og den tilhørende analyseprogramvaren oppdateres jevnlig: Flere funksjoner, stadig mer avansert og presis kunstig intelligens, bedre flyegenskaper og lengre rekkevidde utvikles kontinuerlig av eSmart Systems sammen med partnere og kunder over hele verden. Oppdateringene skjer automatisk uten at sluttbrukeren trenger å gjøre noe.

Støtte for utstedelse av arbeidsordre

Thundercloud Lite og den tilhørende analyseprogramvaren bygger på eSmart Systems programvareplattform. Denne muliggjør utstedelse av arbeidsordre og integrasjon mot andre fagsystemer. Bildene kobles sammen med annen asset informasjon og gir en enhetlig og unik oversikt over hele nettet.

banner_4.jpg

Ta kontakt for en prat om Thundercloud Lite!

Jostein Andreassen_.png

Jostein Andreassen

Sales Manager Utility
jostein.andreassen@esmartsystems.com
Tlf: +47 950 55 888 / + 47 917 10 285Om eSmart Systems

eSmart Systems utvikler digital intelligens for energibransjen og smarte byer. Selskapet er basert på med enn 20 års internasjonal erfaring med å etablere og drive kunnskapsbaserte IT- og energirelaterte selskaper rettet mot globale markeder.

www.esmartsystems.com